Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Al heel lang stond deze Japanse cheesecake op mijn nog-te-koken-lijstje en eindelijk kan ik hem afvinken. Het recept vond...
Deze notentaart met amaretto en chocoladeglazuur maakte ik onlangs toen we visite kregen. Ik vond het recept in het...
Een heerlijk recept uit het boek Franse Taartjes Klein en Groot; het vierde boek van de Amsterdamse bakkerij Petit...
Deze feestelijke hasselback aardappeltjes uit de oven zijn het perfecte bijgerecht om te serveren als je eters krijgt. Zacht...
Pavlova is het favoriete dessert van dochterlief en ik snap wel waarom. Deze pavlova is gemaakt van knapperig en...
Daging smoor is een heerlijk gerecht uit de Indische keuken waarbij rundvlees langzaam gaar wordt gesmoord in zoete ketjapsaus....
Sinds onze kennismaking met de ratatouille van Franse sterrenchef Eric Ripert mag ik Johan er ’s nachts voor wakker...
Ik ben dol op Indisch eten. Zo staat hier bijna wekelijks een grote pan nasi– of bami-goreng op tafel,...
In de zomer is er bijna niets lekkerder dan zachte rijpe perziken, ik verwerkte ze dit keer in deze heerlijke zomerse...
Dit gerecht stond hoog op mijn lijstje om te maken, rendang van rundvlees! Dit van oorsprong Indonesische gerecht wordt...