Pavlova met bosvruchten

Pavlova is het favoriete dessert van dochterlief en ik snap wel waarom. Deze pavlova is gemaakt van knapperig en bros gebakken eiwitschuim (dat nog zacht is vanbinnen) en bedekt met mascarponeroom en verse bosvruchten! Het perfecte dessert om indruk te maken op gasten of familie en helemaal niet moeilijk om te maken. Geloof me, veel beter dan dit wordt het niet!

Lenterecepten, Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Zoete recepten, Dessert, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(16 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. Karin

    Laat je de oven met meringue erin afkoelen met de deur open?
    Wordt hij met de deur dicht niet heel hard van binnen?

    1. Ik heb hem idd laten afkoelen met de deur dicht. Buitenkant werd hard (niet keihard) en binnenkant bleef zacht. 🙂

      1. Seema

        Oven voorverwarmen op 110 graden zie ik staan. Moet het ook op 110 graden gebakken worden voor 1,5 uur?

        1. Dat klopt Seema!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde