Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Joehoe! Het is weer weekend! En in het weekend eet ik graag een lekker taartje. Feest, of geen feest,...
Een van mijn favoriete taarten is monchoutaart. Hij is makkelijk om te maken, stijft op in de koelkast en...
Toen ik onlangs op Facebook een nieuw weekmenu deelde met als thema de winterkou, kreeg ik een reactie dat...
Deze wortelcake is heerlijk gevuld met wortel (duh), walnoot en kokos. Ik gebruik olie in plaats van boter waardoor...
Deze zuurkoolovenschotel met gehakt en aardappelpuree zet je op tafel als je indruk wilt maken op gasten. Door de...
Het is alweer veel te lang geleden dat ik een zoet baksel met je deelde. Daarom greep ik komende...
Wij Verweijtjes zijn dol op broodje hamburger. De hamburgers maken we altijd zelf middels een beproefd recept (het geheim...
Gesponsord — Hollandse koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom en rozijnen, afgewerkt met glazuurlaagje: je bent even bezig — het is...
Gesponsord — Wat een plaatje hè! Deze prachtige red velvet cake bakte ik vorige week samen met de winnaars...
Heb jij ook zo’n zin in Kerst? Ik wel! Al weken leef ik naar die twee dagen toe, die...
Deze amandel-pistachekoekjes zijn zó verschrikkelijk lekker! Het recept komt uit het kookboek Eataly. Een superdik Italiaans kookboek bomvol recepten...
Gesponsord — Als je mij al wat langer volgt en regelmatig het Kijkje in de keuken leest, dan weet...
Een heerlijke chocoladetaart die ook nog eens supermakkelijk is om te maken? Stop je zoektocht, je hebt hem gevonden!...
Gesponsord — Eén keer per jaar eten we wild in huize Verweij. Zodra de winter zijn intrede doet, bel...
Gesponsord — Zelf een vlaai maken stond al tijden op mijn nog-te-bakken-lijstje, maar eerlijk gezegd zag ik er een beetje...
Ik houd net zoveel van de herfst als van ovenschotels! Het liefst gecombineerd. Want wat is er op een...
Het is bijna sinterklaasavond en dan mag deze hartige banketstaaf wat mij betreft niet ontbreken. Een heerlijk hapje van...
Na het succes van de speculaas truffels vond ik het de hoogste tijd worden om een nieuwe variant met...
Deze pompoentaart wilde ik al heel lang maken, maar ik heb er mee gewacht totdat het eerste blad van...