Turksbroodpizza met zalm

Met een gezin waar ik aandacht aan wil geven, een sociaal leven dat ik probeer te onderhouden, een huishouden dat hunkert naar een poetsdoek en een website die schreeuwt om nieuwe recepten is eten koken soms het laatste waar ik zin in heb. Maar ik wil wél elke dag lekker eten. Deze turksbroodpizza met verse zalm is echt mijn favoriet op geen-zin-om-te-koken-dagen. Hij staat in 15 minuten op tafel en het is een echt verwengerecht. Voor het Turkse brood rijd ik speciaal naar de Turkse winkel; daar haal je het lekkerste Turkse brood voor weinig geld.

Snel, Ovenrecepten, Visrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(9 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marion

    Deze was écht heerlijk …. voor mij geen diepriespizza meer.

  2. Tjitske

    Top recept! Dank je wel!!

  3. Mathilde

    Het was heerlijk en leek precies op jouw foto! Ik deed hem twaalf minuutjes in de oven maar had een brood gekocht die nog afgebakken moest worden. Dit was voor de zalm, groente en kaas ook prima.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin