Turksbroodpizza met zalm

Met een gezin waar ik aandacht aan wil geven, een sociaal leven dat ik probeer te onderhouden, een huishouden dat hunkert naar een poetsdoek en een website die schreeuwt om nieuwe recepten is eten koken soms het laatste waar ik zin in heb. Maar ik wil wél elke dag lekker eten. Deze turksbroodpizza met verse zalm is echt mijn favoriet op geen-zin-om-te-koken-dagen. Hij staat in 15 minuten op tafel en het is een echt verwengerecht. Voor het Turkse brood rijd ik speciaal naar de Turkse winkel; daar haal je het lekkerste Turkse brood voor weinig geld.

Visrecepten, Ovenrecepten, Snel, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(7 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marion

    Deze was écht heerlijk …. voor mij geen diepriespizza meer.

  2. Tjitske

    Top recept! Dank je wel!!

  3. Mathilde

    Het was heerlijk en leek precies op jouw foto! Ik deed hem twaalf minuutjes in de oven maar had een brood gekocht die nog afgebakken moest worden. Dit was voor de zalm, groente en kaas ook prima.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin