Video: Ranch potatoes uit de oven

Jaaaaaaa, het is weer tijd voor een leuke video! De laatste is alweer even geleden, maar een van mijn goede voornemens is dat ik vanaf nu elke week één nieuwe kookvideo met je deel. Beloofd!

Ik bijt de spits af met heerlijk gekruide aardappelpartjes uit de oven: Ranch potatoes. Hiervoor gebruik ik mijn favoriete Ranch Seasoning-kruidenmix, die je heel gemakkelijk zelf kunt maken. Als je kruidenmix overhoudt, is dat meteen een goede basis voor de allerlekkerste zelfgemaakte sladressing, of dipsaus.

Benieuwd hoe je dit recept maakt? Bekijk bovenstaand filmpje en abonneer je op ons Youtubekanaal voor nog meer leuke video’s.

Bijgerecht voor 4 personen – 10 minuten — 50 minuten in de oven

Ingrediënten

Video: Ranch potatoes uit de oven

Comments

  1. Zo lekkerrrrrr

  2. Zooooo lekker en daarbij je ketjap gehaktballetjes in zoetzure saus en sperziebonen en de avond kan niet meer stuk.

Speak Your Mind

*