Ingrediënten
- 4 stuks stevige witvisfilets (bijv. kabeljauw, pangasius, tilapia, koolvis)
- Paar eetlepels groene pesto
- 100 g Parmaham (andere gedroogde ham kan eventueel ook)
- 500 g cherry-trostomaten
- Extra vierge olijfolie
Nodig
- Vel bakpapier
Wil je graag wat vaker vis op tafel zetten, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Dan is dit het recept voor jou! Deze visrolletjes met pesto en parmaham zijn gemaakt in een handomdraai en geliefd bij jong en oud. Lekker om te serveren met gestoofde worteltjes of gestoomde broccoli, pasta of gebakken aardappeltjes en een aangemaakte basis salade. In plaats van witvis kun je ook zalm gebruiken. Geen visliefhebber? Zie onderstaande variatietip!
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Variatietip! In plaats van vis kun je dit recept ook maken met kipfilet(haasjes). Het kan zijn dat ze dan iets langer in de oven moeten, controleer dat zelf even.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
om 10:31
Vorige zondag klaargemaakt met zalm ipv witte vis. Ik had nog pot zelfgemaakte pesto staan, dat heb ik dan ook gebruikt. Heel lekker! Zou een toppertje zijn op de bbq ook 🙂 Ik heb er patatjes in de oven, rucola en salade van kerstomaatjes bij geserveerd.
om 08:43
Mmmm, dat klinkt als een heerlijke variant Gerda! Op de barbecue kan idd ook.
om 17:53
Het is een eenvoudig van te voren klaar te maken gerecht! De kleinkinderen komen, dan hup in de oven en smullen maar! We vonden het super lekker 😜
om 08:30
Superleuk om te horen Carla! 🙂