Een goed gevulde visschotel met puree, wortel en doperwtjes, daar maak je iedereen blij mee. Je kunt deze visschotel van tevoren al maken zodat je hem ’s avonds alleen maar in de oven hoeft te schuiven.
Visschotel met puree, wortel en doperwtjes
Deze visschotel is gevuld met romige aardappelpuree, sappige visfilet, verse wortel en doperwtjes en een heerlijke bechamelsaus met een vleugje mosterd. Ik ben dol op ovenschotels die ik van tevoren al kan maken en ’s avonds alleen maar hoef af te bakken. De wetenschap dat na het eten de keuken al is opgeruimd en er bijna geen afwas is, zorgt ervoor dat het eten me nóg beter smaakt.
Diepvries of vers
Voor de vis kun je in principe elke soort nemen die je lekker vindt, of die in de aanbieding is. Je kunt ook vis uit de vriezer nemen, die is vaak een stuk goedkoper dan verse vis en net zo lekker. Denk er dan wel aan dat je hem eerst laat ontdooien.
Ook de wortel en doperwtjes kun je uit de diepvries gebruiken. Die hoef je niet meer schoon te maken en te snijden en hoef je alleen maar te koken.
Familiegerechten, Ovenschotels, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Visrecepten
om 06:46
Gisteren deze vis schotel gegeten, was heerlijk! 😋 Oven op hete lucht met stoom gezet, zodat de vis niet droog wordt!