Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Witte chocolademousse dessertglaasjes
Zin om het (kerst)diner met een knaller af te sluiten, maar niet zoveel zin om lang in de keuken te staan? Dan is dit dessert voor jou! Deze dessertglaasjes met witte chocolademousse, koekkruimels en verse frambozen zet je binnen 20 minuten op tafel, of — nog makkelijker — je maakt ze al een dag van tevoren!
Bekijk snel de video hierboven en ga aan de slag!
Kookvideo's, Thema recepten, Kerstrecepten, Zoet, Chocolade, Dessert
om 22:10
Wordt de koekbodem hard als je het 2 uur in de koelkast zet?
om 08:49
Nee, de bodem wordt niet hard.
om 13:36
Hallo,
hoeveel ml inhoud hebben de dessertglaasjes die u gebruikt heeft?
om 07:48
Is er ook iets alcoholvrij ter vervanging van crème the casus?
om 10:29
Je kunt het gewoon weglaten of gebruik wat verse vanille, dat geeft ook een extra lekkere smaak.
om 23:17
Hallo, in het filmpje staat smelt de witte chocolade met de helft van de slagroom maar in de tekst staat 100 ml. Welke van de twee is het?
om 09:37
Hoi Loes, in het filmpje zijn kleinere hoeveelheden gebruikt. Het uitgeschreven recept is verdubbeld en kun je aanhouden. Die 100 ml komt overigens niet zo nauw. Het scheutje room is bedoeld om de chocolade wat vloeibaarder te maken zodat hij later beter gemengd kan worden met de geklopte room. 🙂
om 07:54
kan ik de toetjes avond van tevoren al maken?
om 12:53
Ja hoor, dat kan prima!