Yoghurtcake met een vleugje citroen

Deze yoghurtcake is heerlijk smeuïg en fris door het vleugje citroen. Bovendien is hij snel en makkelijk om te maken. Bestrooi vlak voor serveren royaal met poedersuiker voor een extra feestelijk effect! 

Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Nathalie

    Zou je de bloem kunnen vervangen door vb. amandelmeel of speltmeel?

    1. Hoi Nathalie, het schijnt te kunnen maar ik heb er zelf weinig (geen eigenlijk) ervaring mee. Durf dus niet te zeggen hoe het resultaat wordt.

  2. Marion

    Ziet er heerlijk uit, alleen ben ik niet zo’n fan van zonnebloemolie. Zou je de olie kunnen vervangen door roomboter en zo ja, welke hoeveelheid heb je dan nodig?

    1. Hoi Marion, je kunt ook roomboter gebruiken, maar durf niet te zeggen of je dezelfde hoeveelheid boter moet gebruiken. Ik heb hier zelf namelijk geen ervaring mee. Als je een gokje wilt nemen zou ik 200 gram roomboter proberen.

  3. Jenny

    Bakpoeder of baking soda?

    1. Bakpoeder!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin