Zak van Sinterklaas van bladerdeeg en gehakt

Een hartig hapje maken voor sinterklaasavond? Deze sinterklaaszakjes maak je van bladerdeeg en gekruid gehakt. Serveer ze het liefst (lauw)warm uit de oven, dan zijn ze het allerlekkerst! 

Zie onderstaande tip als je ze van tevoren wilt maken.

Thema recepten, Sinterklaasrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Jacolien

    ja gesmuld vorig jaar dus nu weer aan de slag ….een echte aanrader enne succes verzekerd

  2. Hoi
    Wat ziet het er leuk uit.
    Mijn vraag aan jullie .
    Ik wil deze maken maar dan voor kerst en oud en nieuw.
    Welke kruiden raden jullie aan
    Gr en fijne kerst dagen mooi 2020

    1. joke

      Als je het wat pittiger wil maken zou ik theelepel kerrie en theelepel komijn toevoegen en evt. teentje knoflook. en handje gehakte peterselie erdoor.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin