Tip! Wil je deze bladerdeegzakjes van Sinterklaas graag van tevoren maken? Bak ze dan iets korter in de oven, tot ze licht goudbruin zijn. Laat ze volledig afkoelen en bewaar ze in een diepvrieszak. Bak ze voor serveren af in de oven, circa 8 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden, of tot ze goudbruin en warm zijn.
Zak van Sinterklaas van bladerdeeg en gehakt

Een hartig hapje maken voor sinterklaasavond? Deze sinterklaaszakjes maak je van bladerdeeg en gekruid gehakt. Serveer ze het liefst (lauw)warm uit de oven, dan zijn ze het allerlekkerst!
Zie onderstaande tip als je ze van tevoren wilt maken.
om 22:09
ja gesmuld vorig jaar dus nu weer aan de slag ….een echte aanrader enne succes verzekerd
om 19:41
Hoi
Wat ziet het er leuk uit.
Mijn vraag aan jullie .
Ik wil deze maken maar dan voor kerst en oud en nieuw.
Welke kruiden raden jullie aan
Gr en fijne kerst dagen mooi 2020
om 20:54
Als je het wat pittiger wil maken zou ik theelepel kerrie en theelepel komijn toevoegen en evt. teentje knoflook. en handje gehakte peterselie erdoor.