2-ingrediënten platbrood

Bijna elk land kent wel zijn eigen platbrood. Denk aan pitabrood, wraps, roti, naan en zelfs pizza. Dit 2-ingrediënten platbrood gemaakt van yoghurt en zelfrijzend bakmeel is supermakkelijk om te maken. En daar hou ik van! ?

Je kunt dit platbrood als borrelhap of voorgerecht serveren met wat knoflookboter erbij (zie onderstaande tip) of Oosterse dips zoals hummus, muhammara of baba ganoush, of gebruik het naar eigen invulling zoals je het hierboven genoemde platbrood ook gebruikt.

Basisrecepten, Aardappel en meer, Hartige keuken, Bijgerecht, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin