3x heerlijk sandwich recept

Is het al lunchtijd? Op dagen dat ik iets meer tijd heb, zoals in het weekend of in de vakantie, vind ik het heerlijk om uitgebreid te lunchen. Ergens neerstrijken op een terrasje in de zon doe ik graag, maar net zo lief maak ik thuis wat lekkers klaar. Een aantal belegde sandwiches zijn immers zo gemaakt!

Met sandwiches kun je eindeloos varieëren door verschillende soorten brood en beleg te kiezen. Wat denk je bijvoorbeeld van een croissant caprese, een meergranen pistolet met salami en oude kaas en een BLT-sandwich. Stuk voor stuk makkelijk om te maken en superlekker! Hieronder deel ik drie keer een heerlijk en makkelijk te maken sandwich recept!

Je kunt je zelfgemaakte lunch natuurlijk lekker thuis oppeuzelen, maar nog leuker is het om je lunch in te pakken en ergens een mooi picknickplekje op te zoeken.

Geloof mij maar, dan smaken je zelfgemaakte bammetjes nóg lekkerder!

Thema recepten, Picknick, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin