Mieks Favoriet: 3x snel tonijnrecept

Mieks Favoriet: 3x snel tonijnrecept

Geef mij een vork en een blikje tonijn en ik ben een gelukkig mens. ? Ik ben dol op tonijn! Het is dan ook een ingrediënt dat nooit ontbreekt in mijn kelderkast. Ik koop altijd tonijn in olijfolie en van de beste kwaliteit. Daar betaal je misschien iets meer voor, maar de smaak is het meer dan waard! 

Met een blikje tonijn heb je in een mum van tijd iets lekkers gemaakt. Ik heb drie van mijn favoriete tonijnrecepten voor je op een rij gezet. Wat is jouw favoriet?

Tonijnsalade

Zelfgemaakte tonijnsalade

Salade niçoise

Koken op de camping: salade niçoise

Snackbrood met tonijn

Snackbrood met tonijn, rode ui kaas

Heb jij ook iets lekkers gekookt?

Deel je foto op Instagram met #keukenliefde. Hij verschijnt dan automatisch op onze homepage — zie hier rechts in de side bar. Ik kijk ernaar uit!

Visrecepten, Lunch, Hoofdgerecht, Salades

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin