5x ouderwets vergiet

Met een verhuizing naar een oud huis in zicht vind ik het leuk om op internet rond te snuffelen op zoek naar oude, authentieke keukenspullen. Een recente speurtocht leverde me deze vijf superleuke en ouderwetse vergieten op. Ik houd ervan! Welke vind jij het leukst?

Mariefleur Kitchen Vergiet XL van Villeroy & Boch

Emaille blauw vergiet van Dille & Kamille

Grote brocante creme emaille vergiet van La Brocanti

Frans aluminium vergiet van Etsy.com

Emaille vergiet grijs gewolkt van Rommel Rijkdom

Vind je dit een leuk artikel en zou je in de toekomst vaker inspiratieartikeltjes willen lezen op KeukenLiefde? Laat het me dan even weten in een reactie hieronder.

Inspiratie

5 reacties

Deel je liefde

 1. Lia dupain boellaard

  Laatste vergiet is het mooist. Ik heb hem zelf nl. Ook van de oma van.mijn man. Ik denk dat hij zo 80 jaar oud is. Gebruik hem dagelijks.

 2. Marion

  Ik denk altijd wel wat praktisch (moet bij mij een “voet” hebben anders blijft in zijn eigen vocht staan mits je geen extra kom of pan vuil willen maken) en ik vind de wit met blauwe rand het mooist, 2de plek is het franse vergiet. Het eerste vergiet is ook praktisch maar in een klassieke keuken niet echt passend.
  Maar dit is mijn mening.
  Groetjes, Marion

 3. Louis

  Hy Annemiek,

  Leuk even wat anders, de eerste vergiet vind ik de mooiste. Bedankt voor al je recepten, ik heb er heel veel van opgeslagen. Sterkte met je verhuizing.

  Gtx. Louis.

  1. Dankjewel Louis!

 4. Vivian

  Hallo,
  Ik vind die emaille blauwe,brocante creme emaille en de grijs emaille leuk.
  Die anderen zijn ok leuk,maar voor een echte ouderwetse keuken vind ik de emaille beter passen. Groetjes Vivian.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde