Aardappelmousseline met biefstuk en snijbonen

Ella-Marie at deze aardappelmousseline (een chic woord voor hele romige aardappelpuree) met malse biefstuk en vleesjus vorig jaar toen we op vakantie waren in de Dordogne in Frankrijk. Het was het hoofdgerecht van haar kindermenu! Ze at haar vingers erbij op, zo lekker vond ze het. 

Ik maak dit gerecht nu thuis als we iets te vieren hebben of als we zin hebben om onszelf eens lekker te verwennen. De snijbonen en cherrytomaten heb ik toegevoegd voor wat vitamientjes en kleur, maar dit kun je aanpassen naar eigen smaak. Knapperige broccoli of sperziebonen, dubbelgedopte tuinbonen, zacht gesmoorde witlof of gestoofde andijvie; het smaakt er allemaal bij.

Vleesrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin