Aardappelmousseline met biefstuk en snijbonen

Ella-Marie at deze aardappelmousseline (een chic woord voor hele romige aardappelpuree) met malse biefstuk en vleesjus vorig jaar toen we op vakantie waren in de Dordogne in Frankrijk. Het was het hoofdgerecht van haar kindermenu! Ze at haar vingers erbij op, zo lekker vond ze het. 

Ik maak dit gerecht nu thuis als we iets te vieren hebben of als we zin hebben om onszelf eens lekker te verwennen. De snijbonen en cherrytomaten heb ik toegevoegd voor wat vitamientjes en kleur, maar dit kun je aanpassen naar eigen smaak. Knapperige broccoli of sperziebonen, dubbelgedopte tuinbonen, zacht gesmoorde witlof of gestoofde andijvie; het smaakt er allemaal bij.

Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin