Acar ketimun (zoetzure komkommer)

Komkommer in zoetzuur ken je ongetwijfeld. Acar ketimun is de Indische variant ervan en is naast zoetzuur ook een beetje pittig door de rode peper. Het is een heerlijk gerecht om te serveren als onderdeel van een Indische rijsttafel of serveer als bijgerecht bij een Hollandse maaltijd.

Wereldgerecht, Indische recepten, Groenten, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Henny

    Hoe lang kun je deze komkommersalade bewaren?

    1. In een goed afgesloten pot op een koele donkere plek bewaard toch zeker enkele maanden Henny.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin