Afvallen met aardbeien en chocolade!

Jippie! Langzaam komt alles buiten weer tot bloei en komen de dagen dat we de hele dag buiten kunnen zijn weer steeds dichterbij. Ik kijk er zo naar uit! Weg met die dikke truien, lange broeken, geitenwollen sokken en hoge laarzen. Na maanden verstopt te zijn geweest mogen de blote armen en benen weer tevoorschijn komen!

Helaas is dit ieder jaar ook weer een keiharde reality check. Over het algemeen ben ik best tevreden met mijn figuur maar er zitten hier en daar wel wat probleemzones die aangepakt mogen worden. Kortom, er mag wel weer wat af!

Hoeveel moet er dan af en hoe pak ik dat aan? De komende 6 weken wil ik in totaal 6 kilo afvallen. Ik heb een ontzettende hekel aan calorieën tellen, smaakloze shakes of diëten waarbij iemand me verteld wat ik allemaal wel en niet mag eten. Daarnaast ben ik gek op gebakken aardappels, mayonaise, chocolade en het lijstje gaat zo nog wel even door. Hoewel ik deze lekkernijen niet wil opgeven zal er toch iets in mijn eetpatroon moeten veranderen wil ik zomaar 6 kilo kwijtraken. Ik zal een kloddertje mayo minder moeten opscheppen, de chocolade combineren met gezonde aardbeien en wat meer groente en fruit gaan eten.

Om een beter beeld te krijgen van wat en hoeveel ik dagelijks eet ga ik dit de komende 6 weken iedere dag opschrijven in een schema. Daarnaast noteer ik, met ingang van afgelopen maandag, iedere maandagochtend mijn gewicht. Maandag was mijn gewicht 68 kilo en dat is dus mijn startpunt.

Vanaf volgende week maandag zal ik hier op mijn blog iedere week verslag doen over alle afval perikelen, laat ik jullie het schema zien met wat ik heb gegeten en vertel ik jullie natuurlijk hoeveel ik ben afgevallen.

Wish me luck!

P.S. Onderstaande tips vond ik op Pinterest!

[109282728427460067_SkTorSOg_c%255B4%255D.jpg]

Geen categorie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde