Amandel-pistachekoekjes uit kookboek Eataly

Deze amandel-pistachekoekjes zijn zó verschrikkelijk lekker! Het recept komt uit het kookboek Eataly. Een superdik Italiaans kookboek bomvol recepten die redelijk snel en makkelijk te maken, maar ook traditioneel en authentiek zijn. Alle denkbare gangen passeren in dit boek de revue: van antipasti, soep en pasta, tot hartig gebak, vlees, kaas en desserts. Ook worden bepaalde ingrediënten of onderwerpen uitgebreid toegelicht en besproken. Achterin het boek vind je een apart hoofdstuk Warenkennis waarin de meest gangbare Italiaanse producten worden toegelicht. Superhandig! Kortom, ben je dol op de Italiaanse keuken, dan wil je dit boek hebben! 

Deze amandel-pistachekoekjes zijn heerlijk om te serveren bij de koffie, of als dessert met een glas dessertwijn. Zie onderstaande wijntip!

Onderstaande ingrediënten zijn voldoende voor ca. 35 koekjes.

Wereldgerecht, Thema recepten, Kerstrecepten, Koekjes, Italiaanse recepten, Zoet

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin