Amerikaanse Chili dog (hotdog met chili)

Amerikaanse Chili dog (hotdog met chili)

Dit keer een Amerikaanse topper, de chili dog! Gewoon een simpel broodje hotdog bedekt met een laag pittige chili en bestrooid met fijngesneden rode ui, geraspte kaas en wat mosterd en ketchup.

Dit gerecht is perfect om een restje chili con carne mee op te maken, als je die nog over hebt tenminste. In Amerika kom je op bijna iedere hoek van de straat een hotdog kraam tegen waar ze onder andere deze verrukkelijke chili dogs verkopen. Ik gebruikte het restje chili con carne van de vorige dag en kan eerlijk zeggen, wat een heerlijke snack! Bovendien is het klaar in minder dan 10 minuten.

Ingrediënten voor 4 personen
4 zachte witte puntbroodjes
blikje hotdog worsten (die jezelf lekker vindt)
sla
chili con carne
mosterd en ketchup
fijngesnipperde rode ui
wat geraspte kaas

DSC_1698_800x536Bereiding
Verwarm de chili en de hotdogs. Snijd de broodjes bijna helemaal open. Leg wat sla op een broodje en verdeel hier 2 worsten over en de chili. Garneer met de mosterd en ketchup en bestrooi met de rode ui en geraspte kaas.Amerikaanse Chili dog (hotdog met chili)Amerikaanse Chili dog (hotdog met chili)Snack smakelijk!

Wereldgerecht, Thema recepten, Vleesrecepten, Amerikaanse recepten, Mannenvoer, Hoofdgerecht

Bestel hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Bestel hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin