Tip! Varieër met fruit van het seizoen! Zo kun je deze crumble in het voorjaar bijvoorbeeld maken met aardbeien en rabarber en in de zomer met een mix van aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen. De rozijnen en het kaneelpoeder kun je dan weglaten en de rasp van een citroen of sinaasappel toevoegen. Garneer de crumble met fijngesneden munt of basilicum.
Appel en peer crumble uit de oven

Een lekker toetje is zo gemaakt. Deze appel en peer crumble uit de oven is daar het perfecte voorbeeld van. Serveer lauwwarm met een bolletje ijs en een toef slagroom. En dan, smullen maar!
om 21:24
We hebben het gegeten bij vrienden en het was heerlijk 👍
Ik heb het recept van haar gekregen……dus binnenkort eten we het weer!!!!!
Zo lekker 😋 mmmmm
om 15:02
Wat leuk om te horen Elsemari! 🙂
om 10:02
Het was heerlijk, dank je wel
Kan het ook op een bakblik met bakpapier eronder
om 15:04
Hoi Gerda, dat zou ik niet doen vanwege het vocht dat vrijkomt. Handiger om een ovenschaal te gebruiken zodat je ook dat verrukkelijke vocht op kunt scheppen.
om 21:02
Ziet er heerlijk uit! Kan ik ook gezouten roomboter gebruiken en dan het zout weglaten?
om 15:38
Hoi Desiree, dat kan natuurlijk wel, maar ik gebruik zelf nooit gezouten roomboter en durf dus niet te zeggen hoe het resultaat wordt.