Appel en peer crumble uit de oven

Een lekker toetje is zo gemaakt. Deze appel en peer crumble uit de oven is daar het perfecte voorbeeld van. Serveer lauwwarm met een bolletje ijs en een toef slagroom. En dan, smullen maar!

 

 

Seizoen, Herfstrecepten, Winterrecepten, Zoet, Dessert

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. We hebben het gegeten bij vrienden en het was heerlijk 👍
    Ik heb het recept van haar gekregen……dus binnenkort eten we het weer!!!!!
    Zo lekker 😋 mmmmm

    1. Wat leuk om te horen Elsemari! 🙂

  2. Gerda

    Het was heerlijk, dank je wel
    Kan het ook op een bakblik met bakpapier eronder

    1. Hoi Gerda, dat zou ik niet doen vanwege het vocht dat vrijkomt. Handiger om een ovenschaal te gebruiken zodat je ook dat verrukkelijke vocht op kunt scheppen.

  3. Desirée

    Ziet er heerlijk uit! Kan ik ook gezouten roomboter gebruiken en dan het zout weglaten?

    1. Hoi Desiree, dat kan natuurlijk wel, maar ik gebruik zelf nooit gezouten roomboter en durf dus niet te zeggen hoe het resultaat wordt.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin