Appel-mandarijn-wortelsmoothie

Appel-mandarijn-wortelsmoothie

Op de een of andere manier zijn smoothies voor mij de enige manier waarbij ik zonder problemen mijn dagelijkse portie fruit naar binnen werk. Ik zal nu eenmaal niet zo snel een appeltje schillen of mandarijntje pellen, maar verwerkt in een smoothie kloek ik het in één teug achterover. Hoewel het misschien niet zo lekker klinkt om een wortel te drinken, is dat het wonderbaarlijk genoeg wel! Gecombineerd met frisse appel en zoete mandarijn is dit een verrukkelijk en gezond drankje waar zelfs onze kleine kleuterdochter dol op is!

Drankje voor 2 personen

Ingrediënten

  • 1 appel
  • 2 mandarijnen
  • 2 kleine wortels

20060117-DSC_6736

Verder nodig
Sapcentrifuge of slowjucer

Bereiding
Verwijder het klokhuis van de appel en pel de mandarijntjes. Schrap de wortels indien nodig. Gooi alles in de sapcentrifuge en enjoy!

Appel-mandarijn-wortelsmoothie Appel-mandarijn-wortelsmoothie

Ontbijt, Dranken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Tanja Ogier

    Klinkt goed 🙂 krijg je met deze sapcentrifuge ook voldoende sap uit appels?

    1. Ja, dat gaat super. Nothing beats homemade applejuice!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin