Appelvlaaivulling met rozijnen

Sla dit recept voor appelvlaaivulling met rozijnen direct op in je favorieten! Het is een heerlijk basisrecept waar je alle kanten mee op kunt. Naast een heerlijke vulling voor zelfgemaakte appelvlaai, gebruik ik hem ook graag als vulling voor appeltaart of appelflappen.

Omdat de appels gebakken én gebonden worden met maizena of custard hoef je niet bang te zijn voor een zompige bodem en is het gebruik van paneermeel overbodig.

Dit recept is voldoende als vulling voor 1 vlaaivorm ∅ 28 cm, een ronde springvorm ∅ 22 cm, of 10 appelflappen.

Wereldgerecht, Basisrecepten, Seizoen, Hollandse recepten, Gebak, Herfstrecepten, Zoete keuken, Zoet

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Jazeker Gwen, dat kan!

  2. Gwen

    Hoi, ziet er heerlijk uit. Kan dit ook in de appelflap.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin