Appelvlaaivulling met rozijnen

Sla dit recept voor appelvlaaivulling met rozijnen direct op in je favorieten! Het is een heerlijk basisrecept waar je alle kanten mee op kunt. Naast een heerlijke vulling voor zelfgemaakte appelvlaai, gebruik ik hem ook graag als vulling voor appeltaart of appelflappen.

Omdat de appels gebakken én gebonden worden met maizena of custard hoef je niet bang te zijn voor een zompige bodem en is het gebruik van paneermeel overbodig.

Dit recept is voldoende als vulling voor 1 vlaaivorm ∅ 28 cm, een ronde springvorm ∅ 22 cm, of 10 appelflappen.

Basisrecepten, Herfstrecepten, Seizoen, Wereldgerecht, Zoete keuken, Hollandse recepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Jazeker Gwen, dat kan!

  2. Gwen

    Hoi, ziet er heerlijk uit. Kan dit ook in de appelflap.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin