Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Appelvlaaivulling met rozijnen
![Appelvlaaivulling met rozijnen](https://www.keukenliefde.nl/wp-content/uploads/2017/11/Appelkruimelvlaai-met-kaneelroom-4337.jpg)
Sla dit recept voor appelvlaaivulling met rozijnen direct op in je favorieten! Het is een heerlijk basisrecept waar je alle kanten mee op kunt. Naast een heerlijke vulling voor zelfgemaakte appelvlaai, gebruik ik hem ook graag als vulling voor appeltaart of appelflappen.
Omdat de appels gebakken én gebonden worden met maizena of custard hoef je niet bang te zijn voor een zompige bodem en is het gebruik van paneermeel overbodig.
Dit recept is voldoende als vulling voor 1 vlaaivorm ∅ 28 cm, een ronde springvorm ∅ 22 cm, of 10 appelflappen.
Basisrecepten, Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zoete keuken, Hollandse recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten
om 16:54
Jazeker Gwen, dat kan!
om 16:27
Hoi, ziet er heerlijk uit. Kan dit ook in de appelflap.