Artisjok met knoflookmayonaise

Onlangs liep ik door de Lidl en daar zag ik artisjokken liggen. Niet echt een typische supermarktgroente die je daar vaak tegenkomt. Ik besloot direct twee exemplaren mee naar huis te nemen. Ze zijn heerlijk om als hapje te serveren met een lekkere dipsaus zoals zelfgemaakte knoflookmayonaise. De bereiding is supersimpel. Na het koken van de artisjok trek je blaadje voor blaadje eraf om bij het lekkerste deel te komen: het artisjokhart. 

Menu, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin