Aubergine ovenschotel met mozzarella en parmezaan

Deze aubergine ovenschotel met mozzarella en parmezaan zet ik regelmatig op tafel. Je mist het vlees geen seconde. Deze heerlijke schotel kun je serveren met alleen een salade erbij (koolhydraatarm), maar je kunt er ook pasta of gebakken aardappels bij serveren.

Wereldgerecht, Koolhydraatarme recepten, Italiaanse recepten, Ovenrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Huib

    Ik heb dit gerecht vandaag gemaakt. Het was heerlijk met tagliatelle en een salade van komkommer, tomaat, ui en mozzarella.
    Zeker een aanrader om het vaker te bereiden.

    1. Leuk om te horen dat het heeft gesmaakt Huib! Die salade erbij klinkt ook goed. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin