Aubergine ovenschotel met mozzarella en parmezaan

Deze aubergine ovenschotel met mozzarella en parmezaan zet ik regelmatig op tafel. Je mist het vlees geen seconde. Deze heerlijke schotel kun je serveren met alleen een salade erbij (koolhydraatarm), maar je kunt er ook pasta of gebakken aardappels bij serveren.

Wereldgerecht, Koolhydraatarme recepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Huib

    Ik heb dit gerecht vandaag gemaakt. Het was heerlijk met tagliatelle en een salade van komkommer, tomaat, ui en mozzarella.
    Zeker een aanrader om het vaker te bereiden.

    1. Leuk om te horen dat het heeft gesmaakt Huib! Die salade erbij klinkt ook goed. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin