Bananenbrood met chocolade en frambozen

Dit bananenbrood met chocolade en frambozen is supermakkelijk om te maken. Je hoeft enkel de natte ingrediënten door de droge ingrediënten te roeren en het beslag in het cakeblik te scheppen. De oven doet de rest!

Voor dit recept gebruikte ik gevriesdroogde frambozen. Dat is geen must (je kunt ook verse of diepvries frambozen gebruiken), maar het zorgt wel voor een extra lekker resultaat. Gevriesdroogde frambozen bevatten namelijk geen vocht meer maar nog wel alle smaak. Ideaal dus om te verwerken in gebak omdat ze het niet klef maken. Daarnaast kun je gevriesdroogde frambozen heel lang bewaren en dat is handig! Gevriesdroogde frambozen kun je online bestellen (ik bestelde ze bij KoRo), of je vindt ze in een goed gesorteerde supermarkt.

Menu, Zoet, Chocolade, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Najwa

    Hallo, bedankt om het recept te delen! Zou ik havermout kunnen gebruiken in dit recept?
    Alvast bedankt.

    1. Hoi, bedoel je als extra ingrediënt of als vervanging van iets…?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin