Bananenbrood met chocolade en frambozen

Dit bananenbrood met chocolade en frambozen is supermakkelijk om te maken. Je hoeft enkel de natte ingrediënten door de droge ingrediënten te roeren en het beslag in het cakeblik te scheppen. De oven doet de rest!

Voor dit recept gebruikte ik gevriesdroogde frambozen. Dat is geen must (je kunt ook verse of diepvries frambozen gebruiken), maar het zorgt wel voor een extra lekker resultaat. Gevriesdroogde frambozen bevatten namelijk geen vocht meer maar nog wel alle smaak. Ideaal dus om te verwerken in gebak omdat ze het niet klef maken. Daarnaast kun je gevriesdroogde frambozen heel lang bewaren en dat is handig! Gevriesdroogde frambozen kun je online bestellen (ik bestelde ze bij KoRo), of je vindt ze in een goed gesorteerde supermarkt.

Menu, Gebak, Chocolade, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin