Bananenbrood met roomkaasglazuur en paaseitjes

Op de valreep heb ik nog een lekkere paascake voor je klaarstaan, namelijk dit bananenbrood met roomkaasglazuur en paaseitjes. Makkelijk om te maken en heerlijk.

Gemarmerd bananenbrood

Het bananenbrood met roomkaasglazuur wordt extra lekker door het cakebeslag te marmeren. Dat doe je heel eenvoudig door de helft van het cakebeslag te mengen met cacao en de twee kleuren beslag in de vorm te marmeren. De topping van roomkaasglazuur en paaseitjes maken er tot slot een feestelijke paascake van.

Paasrecepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde