Bananenbrood met walnoot en chocolade

Vroeger was ik niet zo dol op bananenbrood maar nu kan ik er geen genoeg van krijgen. Dit bananenbrood met walnoot en chocoladeglazuur is weer een verrukkelijke variant!

Gebak, Chocolade, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Nynke

    Hoi!
    Ik heb dit bananenbrood vandaag gemaakt!
    Helaas is hij niet heel veel gerezen en is hij erg compact.. Weet jij hoe dit kan?
    Ik heb alle ingredienten op kamertemperatuur gebruikt..
    Ondanks de compactheid was hij wel erg lekker!!

    1. Hoi Nynke, dat is balen zeg! Wel fijn om te horen dat hij toch lekker was. De enige reden die ik kan bedenken is dat je te weinig bakpoeder hebt gebruikt. Ik heb daarom nu het aantal gram erbij vermeld in plaats van een theelepel. Zo zou het de volgende keer moeten lukken! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin