Bananenbrood met walnoot en chocolade

Vroeger was ik niet zo dol op bananenbrood maar nu kan ik er geen genoeg van krijgen. Dit bananenbrood met walnoot en chocoladeglazuur is weer een verrukkelijke variant!

Zoet, Chocolade, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Nynke

    Hoi!
    Ik heb dit bananenbrood vandaag gemaakt!
    Helaas is hij niet heel veel gerezen en is hij erg compact.. Weet jij hoe dit kan?
    Ik heb alle ingredienten op kamertemperatuur gebruikt..
    Ondanks de compactheid was hij wel erg lekker!!

    1. Hoi Nynke, dat is balen zeg! Wel fijn om te horen dat hij toch lekker was. De enige reden die ik kan bedenken is dat je te weinig bakpoeder hebt gebruikt. Ik heb daarom nu het aantal gram erbij vermeld in plaats van een theelepel. Zo zou het de volgende keer moeten lukken! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin