Bieslookroomkaas van de V&D (kookfilmpje!)

Bieslookroomkaas van de V&D (kookfilmpje!)

Wanneer ik in de stad ben ga ik het liefst lunchen bij de V&D. Mooie verse producten die pal voor je neus worden klaargemaakt. Heerlijk! Het knapperige ciabattabroodje besmeerd met een dikke laag bieslookroomkaas is mijn favoriet. Gelukkig kun je ook gewoon thuis genieten van dit heerlijke lunchgerecht, want deze bieslookroomkaas is heel eenvoudig om te maken. Het resultaat is net zo lekker als die van de V&D! Hoewel er in de roomkaas van de V&D geen sjalot zit, voeg ik die nog extra toe, gewoon omdat ik dat lekker vind.

Omdat jullie nog een kookfilmpje van me tegoed hadden (Op facebook reageerden jullie superenthousiast op de sneak preview van het allereerste K♥L kookfilmpje: de stroganoff-gehaktschotel. Echter, het eindresultaat daarvan was bedroevend; het blijkt dat het opnemen van een kookfilmpje een compleet andere aanpak en voorbereiding vereist dan het maken van stap-voor-stap foto’s), besloot ik een filmpje te maken van deze bieslookroomkaas. Heerlijk eenvoudig en makkelijk te maken, dus kan er weinig misgaan. Hoewel… Kijk maar mee!

Ingrediënten

 • 1 kuipje Philadelphia roomkaas
 • 1 el créme fraîche
 • Klein bosje bieslook, in smalle ringetjes gehakt
 • Eventueel 1/4 sjalot, heel fijn gesnipperd
 • Peper (en eventueel wat zout) uit de molen

Bieslookroomkaas van de V&D (kookfilmpje!)

Enjoy!

Volg jij ons al?

Abonneer je op ons Youtube kanaal en blijf op de hoogte van onze allernieuwste kookfilmpjes!

Volg ons op instagram en twitter voor sneak-previews en een kijkje achter de schermen!

Op Pinterest en Welke volg je onze borden voor de lekkerste inspiratie!

Like je ons? Klik dan hierLove our blog? Volg ons op bloglovin!

Comments

 1. heerlijk dit recept, ik maak het bijna elke week.
  Annemiek ik krijg al ‘n tijdje geen mails meer van je . Ik heb mij echt niet af gemeld je recepten zijn veel te lekker.

 2. Oooh goddelijk!!! Nu nog even wachten tot de broodjes klaar zijn. Maar ik moest natuurlijk vast even voorproeven 😉

 3. Ik ga het vanavond maken! Ben benieuwd!

 4. Wat een goed gelukt filmpje en gelijk wat tips erbij hieronder.
  Het is dat het bedtijd is anders had ik het gelijk gemaakt,
  want ik heb al de ingrediënten toevallig in huis.

 5. Yammie, het was heeeeerlijk zeg. Ook en leuk idee’tje voor op een verjaardagsfeestje of bij een (Oud en Nieuw) buffet.

 6. Jessica says:

  Ontzettend leuk! Zelf heb ik jaren in het weekend bij de panini gewerkt! En nu jaren later maak ik dit nog steeds vaak, ook lekker is sla, zorgt ervoor dat het fris word! En de grove peperkorrels!

 7. Leuk filmpje, ik ga het zeker een keer proberen!

 8. Superleuk filmpje, maar nog veel leuker vind ik de keuken! ♥

 9. Claudia says:

  Behalve dat t vast weer heel lekker is (manlief is een grote fan van een ciabatta kruidenkaas van de V&D), ook een leuk filmpje.
  Zal vast heel lastig zijn geweest om te acteren maar je hebt t er goed van afgebracht hoor !. ik heb niet hard gelachen hoor, wel een glimlach. Ik zeg… zeker doorgaan met filmpjes plaatsen. Misschien is t wel goed om toch ook in de tekst de ingredienten te schrijven, zodat je niet altijd verplicht bent t filmpje terug te kijken. Groetjes Claudia

  • Bedankt voor de tip Claudia. Ik zet de ingrediënten er bewust niet bij omdat ik juist wil dat het filmpje wordt bekeken, maar ik begrijp je standpunt! Ga erover nadenken. 😉 Heeeel erg leuk om te horen dat het filmpje is goedgekeurd. Ik ga er zeker mee door!

 10. Marcella says:

  Super cool vrouw! En thanks voor het recept. Ben mega fan van de roomkaas van de V&D!

Speak Your Mind

*