Bieslookroomkaas van de V&D (kookfilmpje!)

Wanneer ik in de stad ben ga ik het liefst lunchen bij de V&D. Mooie verse producten die pal voor je neus worden klaargemaakt. Heerlijk! Het knapperige ciabattabroodje besmeerd met een dikke laag bieslookroomkaas is mijn favoriet. Gelukkig kun je ook gewoon thuis genieten van dit heerlijke lunchgerecht, want deze bieslookroomkaas is heel eenvoudig om te maken. Het resultaat is net zo lekker als die van de V&D! Hoewel er in de roomkaas van de V&D geen sjalot zit, voeg ik die nog extra toe, gewoon omdat ik dat lekker vind.

Kookvideo's, Menu, Themarecepten, Campingrecepten, Lunchrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

20 reacties

Deel je liefde

 1. heerlijk dit recept, ik maak het bijna elke week.
  Annemiek ik krijg al ’n tijdje geen mails meer van je . Ik heb mij echt niet af gemeld je recepten zijn veel te lekker.

  1. Wat vervelend Annie, ik ga er vanavond even naar kijken. Stuur je een pb.

 2. Elisa

  Oooh goddelijk!!! Nu nog even wachten tot de broodjes klaar zijn. Maar ik moest natuurlijk vast even voorproeven 😉

  1. Haha… voorproeven is heeeel belangrijk Elisa!

 3. Debby

  Ik ga het vanavond maken! Ben benieuwd!

  1. Leuk Debby! Weet zeker dat -ie je zal smaken! 🙂

 4. Mirte

  Wat een goed gelukt filmpje en gelijk wat tips erbij hieronder.
  Het is dat het bedtijd is anders had ik het gelijk gemaakt,
  want ik heb al de ingrediënten toevallig in huis.

  1. Bedankt Mirte! Enne… hij smaakt ook heerlijk bij het ontbijt hoor! 😉

 5. Marja

  Yammie, het was heeeeerlijk zeg. Ook en leuk idee’tje voor op een verjaardagsfeestje of bij een (Oud en Nieuw) buffet.

  1. Uitstekend idee Marja! 🙂

 6. Jessica

  Ontzettend leuk! Zelf heb ik jaren in het weekend bij de panini gewerkt! En nu jaren later maak ik dit nog steeds vaak, ook lekker is sla, zorgt ervoor dat het fris word! En de grove peperkorrels!

  1. Mmmm, sla en grove peperkorrels… en misschien een plakje gerookte zalm erbij. Heerlijk! Het is gewoon een fantastisch recept en zooooo ontzettend simpel!

 7. Leuk filmpje, ik ga het zeker een keer proberen!

  1. Bedankt Anneke, zeker doen enne… ben benieuwd wat je ervan vindt! 🙂

 8. Superleuk filmpje, maar nog veel leuker vind ik de keuken! ♥

  1. Thanks Silphya, ben er ook erg blij mee, knus en nostalgisch is m’n ding! 🙂

 9. Claudia

  Behalve dat t vast weer heel lekker is (manlief is een grote fan van een ciabatta kruidenkaas van de V&D), ook een leuk filmpje.
  Zal vast heel lastig zijn geweest om te acteren maar je hebt t er goed van afgebracht hoor !. ik heb niet hard gelachen hoor, wel een glimlach. Ik zeg… zeker doorgaan met filmpjes plaatsen. Misschien is t wel goed om toch ook in de tekst de ingredienten te schrijven, zodat je niet altijd verplicht bent t filmpje terug te kijken. Groetjes Claudia

  1. Bedankt voor de tip Claudia. Ik zet de ingrediënten er bewust niet bij omdat ik juist wil dat het filmpje wordt bekeken, maar ik begrijp je standpunt! Ga erover nadenken. 😉 Heeeel erg leuk om te horen dat het filmpje is goedgekeurd. Ik ga er zeker mee door!

 10. Marcella

  Super cool vrouw! En thanks voor het recept. Ben mega fan van de roomkaas van de V&D!

  1. Haha, graag gedaan Mars! Bij de volgende date plannen we bij jou of bij mij een V&D lunch! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde