Tip! Het lijkt me sterk, maar mocht je een paar bitterballen overhouden dan kun je ze opnieuw opwarmen in de oven, of airfryer. Een paar minuten op 200 graden. Uit de airfryer geeft het beste resultaat.
Bitterballen met kaas en bier

Tijdens de feestdagen eind vorig jaar zag ik bij de Lidl kaas-bierbitterballen in het vriesvak liggen. Ik ben dol op bitterballen én kaasgek dus deze variant klonk als muziek in mijn oren. Ze stelden niet teleur, ik vond ze heerlijk! Omdat de bitterballen maar tijdelijk verkrijgbaar waren besloot ik een zelfgemaakte variant te maken. Deze bitterballen hebben een heerlijke ragoutvulling met kaas en bier. Ze zijn makkelijk om te maken en heerlijk als borrelhapje. Probeer ze zelf en laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd!
Themarecepten, Mannenvoer, Oranjerecepten, Voor bij de borrel
om 15:15
Wat doe je met het bier? Opdrinken?
om 16:03
Oeps! Staat erbij nu! 🙂
om 08:52
Kan je deze ook in de airfryer bakken?
om 09:07
Wel om later (na het frituren) opnieuw op te warmen, maar niet om de eerste keer in af te bakken. Dan worden ze niet bruin.
om 14:07
Ok, bedankt