Bitterballen met kaas en bier

Tijdens de feestdagen eind vorig jaar zag ik bij de Lidl kaas-bierbitterballen in het vriesvak liggen. Ik ben dol op bitterballen én kaasgek dus deze variant klonk als muziek in mijn oren. Ze stelden niet teleur, ik vond ze heerlijk! Omdat de bitterballen maar tijdelijk verkrijgbaar waren besloot ik een zelfgemaakte variant te maken. Deze bitterballen hebben een heerlijke ragoutvulling met kaas en bier. Ze zijn makkelijk om te maken en heerlijk als borrelhapje. Probeer ze zelf en laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd!

Themarecepten, Mannenvoer, Oranjerecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
5 reacties

Deel je liefde

 1. Arienne

  Wat doe je met het bier? Opdrinken?

  1. Oeps! Staat erbij nu! 🙂

   1. Ingeborg

    Kan je deze ook in de airfryer bakken?

    1. Wel om later (na het frituren) opnieuw op te warmen, maar niet om de eerste keer in af te bakken. Dan worden ze niet bruin.

     1. Yeskiss

      Ok, bedankt

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde