Bladerdeeg hapje met mozzarella, Parmaham en perzik

Zin in een lekkere lunch of snackje tussendoor? Met bladerdeeg maak je in een handomdraai een lekker hapje. Dit bladerdeeg hapje met mozzarella, Parmaham en perzik is een aanrader!

Menu, Lunch, Voor bij de borrel

Ingrediënten

  • 4 plakjes roomboterbladerdeeg
  • 4 plakken Parmaham
  • 1/2 bol mozzarella
  • 4 blaadjes basilicum
  • 1/2 perzik, pit verwijderd en in plakken
  • 1 el geschaafde amandelen

Verder nodig

  • Vel bakpapier

Bereiding

Verwarm de oven (onder- en bovenwarmte) voor op 225 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.

Let het bladerdeeg op het bakblik en laat ontdooien. Beleg elk plakje bladerdeeg met een plak Parmaham, een plakje mozzarella, een plakje perzik en een blaadje basilicum. Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk het bladerdeeg dun met wat water. Bestrooi met de geschaafde amandelen.

Bak in het midden van de oven circa 15 minuten, of tot het bladerdeeg goudbruin is.

Serveer direct.

Bladerdeeg hapje met mozzarella, Parmaham en perzik

Bladerdeeg hapje met mozzarella, Parmaham en perzik

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin