Bladerdeeg hapje met peer en geitenkaas

Ik heb altijd een pakje bladerdeeg in de vriezer liggen om snel iets lekkers te maken. Als we ’s avonds of in het weekend plotseling zin hebben in een lekker hapje, of als er onverwachts visite op de stoep staat maak ik graag een bladerdeeghapje. Omdat het herfst is en er peren in overvloed zijn, maak ik een bladerdeeg hapje met peer, geitenkaas, honing en walnoot. Supermakkelijk om te maken en verrukkelijk! 

Geen liefhebber van geitenkaas? Je kunt hem ook vervangen door brie of gorgonzola dolce. Zie ook onderstaande tip!

Thema recepten, Seizoen, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Herfstrecepten, Voor bij de borrel

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin