Bereidingstip! Is de peer nog iets te hard? Je kunt de blokjes peer dan eerst even kort aanbakken in wat roomboter tot hij iets zachter is. Eventueel op het laatste moment wat (bruine)suiker of honing toevoegen om hem te karameliseren.
Bladerdeeg hapje met peer en geitenkaas

Ik heb altijd een pakje bladerdeeg in de vriezer liggen om snel iets lekkers te maken. Als we ’s avonds of in het weekend plotseling zin hebben in een lekker hapje, of als er onverwachts visite op de stoep staat maak ik graag een bladerdeeghapje. Omdat het herfst is en er peren in overvloed zijn, maak ik een bladerdeeg hapje met peer, geitenkaas, honing en walnoot. Supermakkelijk om te maken en verrukkelijk!
Geen liefhebber van geitenkaas? Je kunt hem ook vervangen door brie of gorgonzola dolce. Zie ook onderstaande tip!
Herfstrecepten, Seizoen, Thema recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel
Deel je liefde