Bladerdeeg knakworst hapje

Dit heerlijke hapje maak je in een handomdraai met maar twee ingrediënten: bladerdeeg en mini knakworst. Ik bak ze in de oven, maar in de airfryer kan ook. Een feestelijke snack waar iedereen dol op is. Lekker om te serveren met een dip van ketchup of mosterd.

Thema recepten, Menu, Airfryer, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(5 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Francisca

    In de airfryer mag ik daar ook bakpapier indien?

  2. Ziet er heerlijk uit, bedankt! Ik ga het binnenkort bij de borrel maken

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin