Bladerdeegbroodje kaas ui

Ik ben dol op hapjes met bladerdeeg en heb om die reden altijd een pakje (roomboter)bladerdeeg in de vriezer liggen. Dit bladerdeegbroodje met romige kaas-ui vulling is makkelijk om te maken en heerlijk. Lauwwarm zijn ze het allerlekkerst, maar ook koud zijn ze lekker. Heb je wat over, dan kun je ze de volgende dag afgedekt met alufolie opwarmen in de oven. Lekker als snack of lunch, of serveer als avondeten met een kommetje soep erbij.

Meer lekkere bladerdeeghapjes vind je hier.

Menu, Lunch, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(25 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin