Blini met gerookte zalm

Blini met gerookte zalm

Met mijn verrukkelijke basisrecept voor blini’s kun je alle kanten op, maar mijn favoriet blijft toch deze klassieker met crème fraîche en gerookte zalm. Een heerlijk hapje om te serveren tijdens kerst of oud en nieuw.

Ingrediënten

  • 16 blini’s, bak ze zelf volgens dit basisrecept (gebruik de helft van het recept), of gebruik kant-en-klare blini’s
  • 125 g crème fraîche
  • 200 g gerookte zalm
  • Paar sprietjes bieslook, in smalle ringen gesneden
  • Zwarte peper uit de molen

Bereiding

Warm de blini’s kort op in de oven of koekenpan. Beleg de blini’s met een theelepeltje crème fraîche, een stukje gerookte zalm en garneer met bieslook en zwarte peper.

Blini met gerookte zalm

Serveer direct.

Enjoy!

Thema recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin