Bloemkoolschotel met vis en kerrieroomsaus

Een heerlijke bloemkoolschotel met vis, aardappelschijfjes en romige kerriesaus. Het voorkoken van de aardappelschijfjes en bloemkool kun je van tevoren doen zodat je de schotel moment suprême in een mum van tijd gemaakt hebt. Lekker om te serveren met een frisse tomatensalade.

Menu, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(27 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Riny Visser

    Hallo Annemiek, Vanavond deze visschotel weer gemaakt met kabeljauw. We vonden de saus te dun. Vorige keer ook, we dachten iets fout te doen. Maar nu weer dunne saus.
    Kun je ons een tip geven. Meer bloem en Boter? Minder water/kookvocht?

    1. Hoi Riny, je zou wat minder vocht (kookvocht en room) kunnen toevoegen zodat de saus dikker wordt. Ook is het belangrijk om de bloemkool goed uit te laten lekken, anders komt daar ook nog veel vocht van vrij in de ovenschaal.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin