Brioche wentelteef churros met frambozensaus

Het zoete, rijke brioche brood is natuurlijk al heerlijk om zo te eten, maar als je er wentelteefjes van bakt wordt het spontaan feest! Deze brioche wentelteef churros met frambozensaus zijn favoriet bij dochterlief.

In plaats van de plakken brioche in zijn geheel te bakken, snijd ik ze in lange repen die ik na het bakken door kaneelsuiker rol (churros). Dat ziet er leuk uit en je kunt ze zonder bestek serveren. Scheelt weer afwas. 😉 Deze wentelteefjes smaken heerlijk als ontbijt of lunch, maar ook als dessert met een bolletje ijs erbij. De zelfgemaakte frambozensaus maakt het VerrukGeluk helemaal af! 

Thema recepten, Dessert, Moederdag, Paasrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin