Brioche wentelteef churros met frambozensaus

Het zoete, rijke brioche brood is natuurlijk al heerlijk om zo te eten, maar als je er wentelteefjes van bakt wordt het spontaan feest! Deze brioche wentelteef churros met frambozensaus zijn favoriet bij dochterlief.

In plaats van de plakken brioche in zijn geheel te bakken, snijd ik ze in lange repen die ik na het bakken door kaneelsuiker rol (churros). Dat ziet er leuk uit en je kunt ze zonder bestek serveren. Scheelt weer afwas. 😉 Deze wentelteefjes smaken heerlijk als ontbijt of lunch, maar ook als dessert met een bolletje ijs erbij. De zelfgemaakte frambozensaus maakt het VerrukGeluk helemaal af! 

Thema recepten, Paasrecepten, Moederdag, Zoet, Dessert

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin