Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(23 stemmen)
12 reacties

Deel je liefde

 1. Wilma

  Gisteren gemaakt toevallig alles in huis behalve verse tomaten. daarom tomatenblokjes uit blik gebruikt en smaakte goed. Ik heb er bulgur bij gemaakt.

  1. Hoi Wilma, leuke variatie! En fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. 🙂

 2. Nikar

  Erg lekker, uiteraard moet het gehakt goed gekruid worden en de broccoli kort koken.

 3. Danielle

  Heerlijk recept! Ik had geen kurkuma in huis. Dus had een beetje kerriemasala er in gedaan. Was ook erg smakelijk! Zeker voor herhaling vatbaar bij ons

 4. Ingrid

  Is er een alternatief voor de kookroom, bijv melk of koffiemelk? Wij zijn maar met zn tweeen en ik moet dan steeds de helft weggooien.

  1. Hoi Ingrid, je kunt ook lang houdbare (slag)room gebruiken, die kun je vrij lang bewaren in de koelkast. Anders kun je idd een scheutje melk of koffiemelk gebruiken. Dat geeft wel een andere smaak en is minder romig. Of je maakt gewoon een dubbele portie en vriest de helft in voor een andere keer…. 😉

  2. Irma

   Lekker recept makkelijk om klaar te maken als je van je werk afkomt en snel wat te eten wil. Had er nog zoete aardappel er bij gemaakt.

 5. Annelies Awater

  Ik heb de brocolli met gehakt kaassaus gemaakt volgens recept. Wij vonden het erg smakeloos. Heb nog extra kaas toegevoegd en kurkuma. Misschien een heel boiillonblokje? Jammer, niet voor herhaling.

  1. Hoi Annelies, als de smaak te vlak is, kun je de saus nog extra op smaak brengen met zout en peper. Ik heb het erbij gezet in het recept!

   1. Nicolette

    Ik heb het recept gisteren gemaakt en het was totaal niet flauw. Ik heb gebruik gemaakt van gehaktkruiden en misschien iets meer kurkuma toegevoegd. Ik en mijn partner en ook onze 2 kinderen van 7 en 9 hebben zitten te smullen! Kortom voor herhaling vatbaar hier!

    1. Leuk om te horen dat iedereen ervan gesmuld heeft Nicolette! 🙂

    2. Annemarie

     Mijn vriend en ik hebben gesmuld! Zeker voor herhaling vatbaar.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde