Broodje eiersalade met bacon en lente-ui

Is het al lunchtijd? Ik kan weinig leukere dingen bedenken dan uitgebreid lunchen. Ik hou ervan! Natuurlijk is buiten de deur lunchen heerlijk, maar net zoveel geniet ik van een zelfgemaakte lunch in eigen huis. Dit keer bak ik een lekker ciabatta broodje af en beleg die met zelfgemaakte eiersalade, verrijkt met knapperige bacon en frisse lente-ui.

De eiersalade maak ik deels aan met mayonaise en deels met yoghurt. Zo wordt de eiersalade wat lichter en frisser van smaak dan een variant met mayonaise. 

Menu, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde