Brownietaart met M&M’s en pretzels

Tijdens het boodschappen doen in de supermarkt zag ik dat de M&M’s met pinda in de aanbieding waren, die gingen in mijn mandje! Thuis lag nog een verpakking gezouten pretzels in de kelderkast en zo ontstond een idee. Ik zou ze verwerken in een brownie, want: chocolade + pinda’s + gezouten pretzels = heaven!

Gaar vanbuiten, nog vochtig vanbinnen. Zo zie ik mijn brownie het liefs! Dit keer maak ik de brownie in een ronde taartvorm, waardoor je hem in puntjes kunt snijden. Leuk voor de feestdagen! Wel in kleine puntjes snijden hoor, dit is andere koek dan een luchtig slagroomtaartje… 😉

Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Kerstrecepten, Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Leonie

    Hoe lang en hoe kun je het beste de brownie bewaren?

    1. Ik bewaar hem het liefst op een donkere, koele plek maar niet in de koelkast. Dan wordt hij wat vaster en droger. Je kunt hem zeker drie tot vier dagen bewaren.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde