Brownietaart met M&M’s en pretzels

Tijdens het boodschappen doen in de supermarkt zag ik dat de M&M’s met pinda in de aanbieding waren, die gingen in mijn mandje! Thuis lag nog een verpakking gezouten pretzels in de kelderkast en zo ontstond een idee. Ik zou ze verwerken in een brownie, want: chocolade + pinda’s + gezouten pretzels = heaven!

Gaar vanbuiten, nog vochtig vanbinnen. Zo zie ik mijn brownie het liefs! Dit keer maak ik de brownie in een ronde taartvorm, waardoor je hem in puntjes kunt snijden. Leuk voor de feestdagen! Wel in kleine puntjes snijden hoor, dit is andere koek dan een luchtig slagroomtaartje… 😉

Thema recepten, Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Chocolade, Gebak, Kerstrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Leonie

    Hoe lang en hoe kun je het beste de brownie bewaren?

    1. Ik bewaar hem het liefst op een donkere, koele plek maar niet in de koelkast. Dan wordt hij wat vaster en droger. Je kunt hem zeker drie tot vier dagen bewaren.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin