Burrata met geroosterde cherrytomaten

Burrata met geroosterde cherrytomaten. Een simpel maar o zo lekker hapje, lunch, of voorgerecht om te serveren op een zonnige zomerdag. Door de cherrytomaten kort te roosteren in de oven worden ze nog voller en zoeter van smaak. Een heerlijk smaakcontrast met de zachtromige burrata. Serveer met vers afgebakken stokbrood of ciabatta en geniet!

Verschil tussen burrata en mozzarella

Burrata lijkt op mozzarella, alleen is de binnenkant gevuld met een mengsel van room en fijne stukjes mozzarella. Het is een echte delicatesse. Vanwege zijn bijzondere smaak is burrata het lekkerst om zo puur mogelijk te eten. Meer lekkere recepten met burrata vind je hier.

Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Ivo013

    Heerlijk als voorgerechtje gegeten, viel erg in de smaak

    1. Leuk om te horen!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde