Burrata met geroosterde cherrytomaten

Burrata met geroosterde cherrytomaten. Een simpel maar o zo lekker hapje, lunch, of voorgerecht om te serveren op een zonnige zomerdag. Door de cherrytomaten kort te roosteren in de oven worden ze nog voller en zoeter van smaak. Een heerlijk smaakcontrast met de zachtromige burrata. Serveer met vers afgebakken stokbrood of ciabatta en geniet!

Verschil tussen burrata en mozzarella

Burrata lijkt op mozzarella, alleen is de binnenkant gevuld met een mengsel van room en fijne stukjes mozzarella. Het is een echte delicatesse. Vanwege zijn bijzondere smaak is burrata het lekkerst om zo puur mogelijk te eten. Meer lekkere recepten met burrata vind je hier.

Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Ivo013

    Heerlijk als voorgerechtje gegeten, viel erg in de smaak

    1. Leuk om te horen!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde