Camembert uit de oven

Camembert uit de oven met tijm, knoflook en honing. Lekker om te serveren bij de borrel of als nagerecht met stokbrood, druiven en walnoten. 

Franse recepten, Kerstrecepten, Thema recepten, Voor bij de borrel, Wereldgerecht

Ingrediënten

  • 1 camembert in houten bakje
  • Paar takjes tijm
  • 1 teentje knoflook
  • Honing

Lekker om erbij te serveren

  • Stokbrood
  • Druiven
  • Walnoten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verwijder de plastic verpakking van de camembert en plaats de camembert terug in het houten bakje. Maak met een mesje inkepeningen in de camembert en duw er wat tijmblaadjes en stukjes knoflook (niet teveel, anders gaat de knoflooksmaak overheersen) in. Knijp royaal wat honing over de bovenkant van de camembert.

Zet het houten bakje op een bakblik met bakpapier en schuif in de oven. Bak circa 20 minuten in de oven, of totdat de camembert lekker zacht en warm is.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin mytastenld.com mytastebe.com