Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Camembert uit de oven met tijm, knoflook en honing. Lekker om te serveren bij de borrel of als nagerecht met stokbrood, druiven en walnoten.
Wereldgerecht, Thema recepten, Kerstrecepten, Franse recepten, Voor bij de borrel
Lekker om erbij te serveren
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verwijder de plastic verpakking van de camembert en plaats de camembert terug in het houten bakje. Maak met een mesje inkepeningen in de camembert en duw er wat tijmblaadjes en stukjes knoflook (niet teveel, anders gaat de knoflooksmaak overheersen) in. Knijp royaal wat honing over de bovenkant van de camembert.
Zet het houten bakje op een bakblik met bakpapier en schuif in de oven. Bak circa 20 minuten in de oven, of totdat de camembert lekker zacht en warm is.
Verdeel je liefde