Ciabatta knoflookbroodjes

Heerlijke knoflookbroodjes gemaakt van luchtig ciabattabrood en zelfgemaakte knoflookboter. Lekker om te serveren op de borrelplank, of bij een kom soep.

Door de knoflooktenen voor de knoflookboter vooraf te poffen in de oven verdwijnt de scherpe knoflooksmaak en worden ze zoet van smaak. Je kunt de knoflookbroodjes van tevoren al maken en bewaren in de koelkast. Voor gebruik warm je ze afgedekt met een vel aluminiumfolie weer even op in een voorverwarmde oven.

Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin