Ciabatta met tonijnsalade van de La Place

Is het al lunchtijd? Ik heb wel zin in zo’n knapperige ciabatta belegd met tonijnsalade van La Place… Die is zo lekker romig en heeft een fris zoetje door de appel. Mmmm…

Gelukkig maar dat je die tonijnsalade ook heel makkelijk zelf kunt maken! 

Menu, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Sietske

    Hoi,
    Hoelang kan ik de tonijnsalade bewaren?

    1. Ik schat een dag of twee, max drie in een afgesloten bak in de koelkast.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin