Confetti-cakerol (uit Heel Holland Bakt Kinderbakboek)

Deze kleurrijke confetti-cakerol met een romige vulling van slagroom en mascarpone komt uit het Heel Holland Bakt Kinderbakbakboek seizoen 3. Laat je niet afschrikken door de lange bereiding hieronder. In de praktijk valt dat reuze mee. Bovendien is het geen moeilijk recept om te maken, maar wel heel leuk en lekker! 

Heel Holland Bakt Kinderbakboek seizoen 3

Een kinderbakboek waar ik blij van word! De vrolijke kleuren, mooie foto’s en leuke recepten met stap-voor-stap omschrijving nodigen uit om direct aan de slag te gaan. De hoofdstukken in dit boek zijn ingedeeld in: basisrecepten, feest, vakantie, verjaardagen en trakteren. Met recepten als vanillecake, botercrème, deeg voor lekkere koekjes, een paashaastaart, regenboogbrood, koekiemonstertaart, broodstengels, of deze confetti cakerol kun je alle kanten op. Van makkelijke recepten tot iets uitdagender, maar voor kinderen — met een beetje hulp — goed te doen. Deze confetti-cakerol lijkt lastig, maar is best makkelijk om te maken. Door de duidelijke omschrijving kan het eigenlijk niet mislukken. Tip! Lees voor je begint eerst het hele recept goed door. Bakkers klaar, bakken maar!

Kookboekrecepten, Menu, Themarecepten, Moederdag recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(10 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde