De volgende keer zou ik de cakerol eerst bestrijken met een laagje jam en dan met de room. De jam trekt dan een beetje in de cakerol en maakt het net wat smeuïger.
Confetti-cakerol (uit Heel Holland Bakt Kinderbakboek)

Deze kleurrijke confetti-cakerol met een romige vulling van slagroom en mascarpone komt uit het Heel Holland Bakt Kinderbakbakboek seizoen 3. Laat je niet afschrikken door de lange bereiding hieronder. In de praktijk valt dat reuze mee. Bovendien is het geen moeilijk recept om te maken, maar wel heel leuk en lekker!
Heel Holland Bakt Kinderbakboek seizoen 3
Een kinderbakboek waar ik blij van word! De vrolijke kleuren, mooie foto’s en leuke recepten met stap-voor-stap omschrijving nodigen uit om direct aan de slag te gaan. De hoofdstukken in dit boek zijn ingedeeld in: basisrecepten, feest, vakantie, verjaardagen en trakteren. Met recepten als vanillecake, botercrème, deeg voor lekkere koekjes, een paashaastaart, regenboogbrood, koekiemonstertaart, broodstengels, of deze confetti cakerol kun je alle kanten op. Van makkelijke recepten tot iets uitdagender, maar voor kinderen — met een beetje hulp — goed te doen. Deze confetti-cakerol lijkt lastig, maar is best makkelijk om te maken. Door de duidelijke omschrijving kan het eigenlijk niet mislukken. Tip! Lees voor je begint eerst het hele recept goed door. Bakkers klaar, bakken maar!
Kookboekrecepten, Menu, Thema recepten, Moederdag, Valentijnsrecepten, Zoet, Gebak
Deel je liefde