Double chocolate chip cookies

Chocoholics opgelet, deze double chocolate chip cookies bevatten een dubbele hoeveelheid chocolade! De koekjes hebben een heerlijke chocoladesmaak door het cacaopoeder en zijn gevuld met brokjes witte en pure chocolade. Laat de koekjes na het bakken afkoelen voordat je ze proeft. Zo kunnen de chocoladestukjes weer stollen en proef je die lekkere crunch!

Met dit recept maak je circa 35 middelgrote koekjes.

Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Zoet, Chocolade, Koekjes

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Tineke

    Van de week gemaakt met mijn twee zoontjes. Lekker dat ze waren! En super handig dat ze maar 8 minuten in de oven moesten. We hadden er ook wat uitgedeeld en die wilden ook gelijk het recept hebben. Vanbuiten knapperig en vanbinnen zacht zoals cake. Zooo lekker.

    1. Superleuk om te horen Tineke! 🙂

  2. Ooh deze zijn zooo lekker!! ?

  3. Sam

    Hoi, ze zien er heerlijk uit. Maar zijn ze na het afkoelen knapperig of chewy van binnen?

    1. Ze zijn knapperig.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin