Double chocolate chip cookies

Chocoholics opgelet, deze double chocolate chip cookies bevatten een dubbele hoeveelheid chocolade! De koekjes hebben een heerlijke chocoladesmaak door het cacaopoeder en zijn gevuld met brokjes witte en pure chocolade. Laat de koekjes na het bakken afkoelen voordat je ze proeft. Zo kunnen de chocoladestukjes weer stollen en proef je die lekkere crunch!

Met dit recept maak je circa 35 middelgrote koekjes.

Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Koekjes, Chocolade, Zoet

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Tineke

    Van de week gemaakt met mijn twee zoontjes. Lekker dat ze waren! En super handig dat ze maar 8 minuten in de oven moesten. We hadden er ook wat uitgedeeld en die wilden ook gelijk het recept hebben. Vanbuiten knapperig en vanbinnen zacht zoals cake. Zooo lekker.

    1. Superleuk om te horen Tineke! 🙂

  2. Ooh deze zijn zooo lekker!! ?

  3. Sam

    Hoi, ze zien er heerlijk uit. Maar zijn ze na het afkoelen knapperig of chewy van binnen?

    1. Ze zijn knapperig.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin