Eiersalade met kerrie en bieslook

Eenvoudiger dan dit worden de recepten niet op KL! 🙂 Deze eiersalade met kerrie en bieslook is al jaren mijn favoriete borrelsalade om op een toastje te smeren. Lekker bij de borrel of op een verjaardag. Ondanks dat het recept supersimpel is, blijft het een van mijn favorieten. 

Menu, Thema recepten, Paasrecepten, Lunch, Voor bij de borrel

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 1 à 2 el mayonnaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • Paar druppels maggie
  • Paar sprietjes bieslook, fijngesneden
  • Zeezout uit de molen

Bereiding

Kook de eieren 9 minuten in kokend water tot ze hard zijn. Spoel ze af met koud water en pel ze. Prak de eieren fijn in een ruime kom. Voeg de mayonaise, kerriepoeder, maggie en bieslook toe en breng op smaak met zeezout uit de molen.

Eiersalade met kerrie en bieslook

Eiersalade met kerrie en bieslook

Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE

Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel nu!

Heb je van dit recept genoten?

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin