Garnalencocktail met zalm en sriracha mayonaise

Organiseer jij binnenkort een gezellig etentje voor vrienden of familie? Ik serveer graag een garnalencocktail als hapje of voorgerecht. Je kunt het makkelijk voorbereiden, het ziet er feestelijk uit en (bijna) iedereen vindt het lekker.

De klassieke garnalencocktail vind ik heerlijk maar ik vind het ook leuk om te variëren. Daarom maak ik een spannende variant en voeg extra gerookte zalm en romige avocado toe. De cocktailsaus vervang ik door een pittige sriracha mayonaise. Dat geeft een heerlijk contrast met de zachte smaak van zalm en garnalen!

Thema recepten, Kerstrecepten, Voorgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin