Garnalencocktail met zalm en sriracha mayonaise

Organiseer jij binnenkort een gezellig etentje voor vrienden of familie? Ik serveer graag een garnalencocktail als hapje of voorgerecht. Je kunt het makkelijk voorbereiden, het ziet er feestelijk uit en (bijna) iedereen vindt het lekker.

De klassieke garnalencocktail vind ik heerlijk maar ik vind het ook leuk om te variëren. Daarom maak ik een spannende variant en voeg extra gerookte zalm en romige avocado toe. De cocktailsaus vervang ik door een pittige sriracha mayonaise. Dat geeft een heerlijk contrast met de zachte smaak van zalm en garnalen!

Thema recepten, Kerstrecepten, Voorgerecht

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin