Geroosterde puntpaprika roomkaasdip

Een heerlijk (WK-voetbal)hapje voor op de borrelplank is deze geroosterde puntpaprika roomkaasdip. Een hele mond vol maar o zo makkelijk om te maken. Zoete puntpaprika’s zijn al lekker zoet van zichzelf maar als je ze roostert in de oven worden ze nóg zoeter. Vermengd met zachte roomkaas een heerlijke dip voor bijvoorbeeld Bugles nachos (Bugles bestrooid met geraspte kaas en laten smelten in de oven) of knapperige rauwkost. Zie ook onderstaande tip. 

Menu, Thema recepten, Oranjerecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin