Gesmoorde wittekool in mosterdroomsaus

Wittekool is een van mijn favoriete herfst-, en winteringrediënten. Koop altijd een verse wittekool, want daar snijd je zoveel vanaf dat je er meerdere gerechten mee kunt maken. (Zie onderstaande tip!) Deze gesmoorde wittekool in mosterdroomsaus is een van mijn favoriete wittekoolrecepten. Je kunt er alle kanten mee op!

Serveer bijvoorbeeld als hoofdgerecht met gebakken vis of kibbeling, roer door gestampte aardappels voor de lekkerste wittekoolstamppot (lekker met een gehaktbal, of bolognesesaus), of serveer als bijgerecht van een heerlijke maaltijd naar eigen invulling. 

Basisrecepten, Hartige keuken, Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Winterrecepten, Bijgerechten, Groente recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(6 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde