Gesmoorde wittekool in mosterdroomsaus

Wittekool is een van mijn favoriete herfst-, en winteringrediënten. Koop altijd een verse wittekool, want daar snijd je zoveel vanaf dat je er meerdere gerechten mee kunt maken. (Zie onderstaande tip!) Deze gesmoorde wittekool in mosterdroomsaus is een van mijn favoriete wittekoolrecepten. Je kunt er alle kanten mee op!

Serveer bijvoorbeeld als hoofdgerecht met gebakken vis of kibbeling, roer door gestampte aardappels voor de lekkerste wittekoolstamppot (lekker met een gehaktbal, of bolognesesaus), of serveer als bijgerecht van een heerlijke maaltijd naar eigen invulling. 

Basisrecepten, Seizoen, Hartige keuken, Groenten, Herfstrecepten, Winterrecepten, Bijgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin