Gevulde broodjes met ei + kookfilmpje!

Klik hier als je de video niet kan zien. Deze gevulde broodjes met ei uit de oven maak ik graag in het weekend. Ze zijn makkelijk en snel om te maken en zien er feestelijk uit! Voor de eivulling kun je eigenlijk alles gebruiken wat er maar in je koelkast ligt. Mijn gevulde broodjes smaken dan ook nooit hetzelfde. 

Deze gevulde broodjes zijn ook heel geschikt om morgenochtend tijdens het paasontbijt te serveren!

Gevulde broodjes met ei + kookfilmpje!

Ontbijt of lunch voor 2 personen

Ingrediënten

  • 2 afbakbroodjes
  • 3 eieren
  • 2 el geraspte kaas
  • 1 el crème fraîche
  • 2 kleine tomaatjes, in stukjes gesneden
  • Stukje gele en groene paprika, in kleine blokjes gesneden
  • Verse tuinkruiden (bijv. bieslook, peterselie en basilicum)
  • Zout en peper uit de molen

Verder nodig
Vel bakpapier

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.

Snijd de kapjes van de broodjes en hol de broodjes voorzichtig uit — pas op dat je geen gat in de bodem maakt. Klop de eieren los met de crème fraîche, 1 eetlepel kaas en breng op smaak met zout en peper. Leg de uitgeholde broodjes op het bakblik en vul de broodjes met het eimengsel. Verdeel over elk broodje wat stukjes tomaat en paprika. Bestrooi de broodjes met de overige kaas en zet de broodjes in de oven. Bak circa 25 minuten, of totdat de broodjes goudbruin zijn en het ei gestold is.

Gevulde broodjes met ei + kookfilmpje!

Eet smakelijk!

Lunch, Moederdag, Ontbijt, Pasen, Thema recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin mytastenld.com mytastebe.com